You are here:

Knjižara Karver

Tri

cijena: 13.80 euraU priči o ljubavnim trouglovima, pisac majstorski opisuje ono čime je opsjednut: demona ljubavi, svijet čija se ljepota ne mjeri crno-bijelim moralom pa čak ni onim što običavamo nazivati običnom, jednostavnom srećom.

Glamuzinini prizori iz (izvan) bračnog života, krupni i ubojiti kadrovi, pokazuju da su pakao, čistilište i raj ovdje na Zemlji, pored nas, ili još tačnije: u nama. A čitatelju obećavaju sve osim spokoja... i ljubav koja prosijava iz tame između sličica, nadajući se da ćemo, čitajući, pobijediti tromost oka, srca.

Ovo je roman o ljubavnicima koji nikad nisu običan ljubavni par - oni su zapravo uvijek nepar. Uvijek tu postoji netko treći i svi su pomalo treći. Glamuzina ispisuje slojevitu, dinamičnu priču o ljubavi koja je sve samo ne rutinska. Tri je roman bez kompromisa, priča koja se pamti, živa provokacija. (Robert Perišić)

Svijet ovog romana uvlači nas nevjerojatnom snagom zato što nudi putovanje kroz duhovni pejzaž koji je malo tko iskusio. Intrigantna priča o ljubavi i mučenju, ljubomori i nježnosti, opsjednutosti i toleranciji iz koje kroz krhotine duša zrači elementarna ljudskost. Ne sjećam se da smo ikada neku tako tešku knjigu čitali tako lako. (Zoran Ferić)

 

PROFIL, Zagreb, 2008
249 str,meki povez
ISBN  978-953-12-0776-8
 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory