You are here:

Knjižara Karver

Hrana vaš čudesni lek

Ovaj opširni priručnik, nastao je iz starih zapisa o ishrani kojim se služi alternativna medicina, sadrži više od deset hiljada naučnih istraživanja i objašnjava kako neobična moć hrane može djelotvorno da spriječi nastanak bolesti, a zatim je i olakša. Pravilnom ishranom možemo da liječimo jednostavne prehlade i alergijske upale, ali i teže bolesti, kao što su bolesti srca i raka, a bez neželjenih posljedica od raznih ljekova.

Staroj uzrečici da jabuka dnevno otklanja sve bolesti, treba dodati još veći značaj nego što se pridaje.

Obrok ribe, povrća i čaša piva ili vina daje snagu našem zdravlju. Prema savjetima autorke, pravilnom ishranom možemo bitno da poboljšamo naše zdravlje.

Hrana vaš čudesni lek je koristan priručnik za svakoga. Pomaže onima koji su bolesni, kao i svima koji žele da sačuvaju zdravlje i među nevjerovatnim mogućnostima hrane mogu da izaberu upravo onu koja će im pomoći u sprječavanju i liječenju najrazličitijih oboljenja.

 

Sezam book, Zrenjanin, 2008.
452 str, tvrdi povez
ISBN 978-86-86003-77-5
 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory