You are here:

Knjižara Karver

Alihodžić, Rifat R.

Rifat R. Alihodžić, rođen 22. 02. 1956. godine u Beranama. Osnovnu školu završio u Loznoj, gimnaziju prirodno-matematičkog smjera u Bijelom Polju. Zvanje diplomiranog inženjera arhitekture stekao na arhitektonskom fakultetu 1978. godine u Sarajevu.

Postdiplomske studije završio na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu iz Arhitektonske organizacije prostora - smjer Arhitektonska kompozicija. Magistarski rad odbranio 2006. godine na temu: Definisanje primarnih aspekata psihološkog doživljaja arhitektonskog prostora i forme, kod mentora profesorice Nađe Kurtović-Folić. Rad je nagrađen od strane IAUS-a kao najbolji magistarski rad godine.

Godine 1991. dobio Borbinu nagradu za najbolje arhitektonsko djelo realizovano u RCG za prethodnu godinu, za objekat Doma kulture u Plavu.

title Filter     Prikaži # 
# Naslov članka
1 Definisanje primarnih aspekata psihološkog doživljaja arhitektonskog prostora i forme
 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory